Menu

Gourmet Restaurant Mulino

Jedinstveno bogatstvo mirisa i okusa

Rezervirano za ljubitelje luksuza

U okruženju u kojem se susreću tradicija i suvremenost, uz sjaj srebra i kristala, vješti kuhari hotela i istoimenog restorana Mulino nastoje izvući najbolje iz probranih svježih namirnica u zavodljivu cjelinu, trudeći se da jela koja se poslužuju ostanu gostima u dugom i ugodnom sjećanju.

Sva su jela sljubljena s pomno odabranim internacionalnim vinima te vinima istarskog vinogorja koja dolaze iz impozantnog vinskog podruma, ukopanog u stijenu na kojoj je hotel sagrađen. Butelje za vinsku arhivu se pomno biraju, sve s ciljem vrhunskog eno doživljaja, dosad su dosegli brojku od 700 etiketa nacionalne i internacionalne provenijencije.

Restoran

Restoran Mulino profinjen je i elegantan ambijent, dekoriran s pažnjom i toplinom do najmanjeg detalja. Meni a’la carte nudi spoj mediteranske tradicije i istarskih delicija među kojima se ističe veličanstveni tartuf. I ljubitelji elegancije doći će na svoje: Stolovi su ukrašeni divnim kristalima i dragocjenom srebrninom, pa možete uživati sa stilom.

Restoran Tropicana

Restoran Tropicana, sa VIP salom, idealan je, pak, za posebne trenutke, rođendane ili godišnjice. Svoje goste zasigurno će oduševiti spektakularnim pogledom na Sečovljanske solane – park prirode i povijesni spomenik.

Terasa

Detalji restorana

Otvoreno svaki dan od 07:00 do 24:00
Živa glazba svaki vikend
Za rezervacije nazovite +385 52 725 300

Naš jelovnik

Otvori jelovnik
downloadmagnifiercrosschevron-leftchevron-right